Skip to content

Grenzeloos

slimme innovaties en technologische toepassingen

Dat zijn de digitale mogelijkheden zeker! Grensverleggend ook. Dat is precies wat bij Breda past: we leven en werken graag in een internationale context. We verbinden mensen aan elkaar om over en weer te inspireren, samen te innoveren, aandacht te hebben voor elkaar. Digitalisering geeft ons veel nieuwe mogelijkheden. Die benutten we mét en voor elkaar in een gezamenlijke netwerkstructuur. Een ecosysteem, waarbinnen partijen elkaar makkelijk vinden om plannen te maken, te experimenteren, te ontwikkelen en op te schalen. Een levendige interactie tussen ondernemers, onderwijs en overheid, met zorgaanbieders en bewoners en in uitwisseling met steden in binnen- en buitenland.

"Innovation distinguishes between a leader and a follower.”

Steve Jobs

Hier kan nog tekst komen met extra informatie over dit thema. Hier kan nog tekst komen met extra informatie over dit thema. Hier kan nog tekst komen met extra informatie over dit thema. Hier kan nog tekst komen met extra informatie over dit thema. Hier kan nog tekst komen met extra informatie over dit thema. Hier kan nog tekst komen met extra informatie over dit thema. 

Meer over deze ambitie

Vanuit digitaal perspectief kan het nog sneller: door een AR/VR plek in Breda te organiseren bezoek je in fracties van seconden en tegen minimale kosten de grote Europese hoofdsteden.

De maximale verbondenheid die hoort bij de ambitie Grenzeloos wordt digitaal ondersteund door onder meer:

Project Buurauto - NOOM

Living labs - Lokaal cyber weerbaar ecosysteem

Masterplan bredata

Meer informatie over onze digitale ambities?